lunes, 23 de mayo de 2011

RESULTADO DE LAS ELECCIONES MUNICIPALES 2011 EN CALDES DE MALAVELLA

Pasadas estas elecciones (ver recuento en la tabla más abajo) está claro que se producirá un cambio de gobierno. A su vez el PP ha logrado 1 regidor y seremos 6 los grupos presentes en el ayuntamiento. El no haber una mayoría absoluta ayudará a que se produzca un mayor consenso en las decisiones que nos afectan a todos.

Desde la Agrupación de ICV-EUiA de Caldes de Malavella queremos agradeceros vuestra confianza, por haber hecho posible con vuestros votos que nuestro grupo participe 4 años más en la vida municipal. Queremos que sepais que estaremos ahí para escucharos.


Os ofrecemos, a todos los Caldencs, nuestra palabra de que con nuestro trabajo intentaremos hacer un Caldes más solidario y sostenible   


2 comentarios:

Cesc dijo...

Ja tenim resultat i per fi sembla que tots saben quin és el resultat correcte. Efectivament, hi ha hagut un aldarull de resultats diferents que podien portar a un desenllaç ben diferent... es tractava de l’alcaldia!! Finalment l’alcalde serà el Sr. Balliu, que sembla que ha portat la crispació més enllà del dia 22 i al Facebook del seu grup es publicava: “L’Ajuntament de Caldes de Malavella falcella els resultats de les eleccions municipals. Intercanvien el resultat de CiU i PIC...” Bé, primer s’hauria de dir que segurament volen dir “falseja” (aquesta és grossa per a CiU eh!?). Després s’hauria de pensar si aquesta acusació no fa ja un gra massa. Què guanya l’ajuntament falsejant els resultats?
En qualsevol cas hem de felicitar el Sr. Balliu i desitjar-li molta sort i bona feina. Ara tocarà treballar i que ningú li torni a treure els colors com al debat. Per què dic això? Doncs perquè sovint parla de totes les coses que feien bé quan ells eren al govern, però quan no interessa diu que ell no hi era (tema centre de dia a la Sra. Mesa). O no sap que Aigües Bones es va recepcionar governant la PIC i no ells. O diu que pot fer un POUM seriós i consensuat en 2 mesos (potser el Sr. Tresserras es podia haver estalviat deixar-lo en evidència). Vista tanta rapidesa em sembla poc presentar només 10 punts per als propers 4 anys. Ara té a les mans ser un excel•lent alcalde, amb el temps ho veurem.
La segona victòria ha estat la del PP. Anava escoltant la ràdio i un locutor deia: “voldria felicitar el Sr. Rajoy pel seu programa, com fan els oients de la ràdio, però, a falta de que el formuli, voldria felicitar-lo pels resultats”. Us n’adoneu? El PP guanya sense programa, a l’estat i a Caldes també. Això sí que són rendes.
A la resta de partits els queda fer una reflexió ja que tots ells s’esperaven més vots.
Finalment els desitjo a tots una mica de seny i que celebrin uns plens civilitzats. Bona sort.

Unknown dijo...

Felicidades Victoriano siempre tendras un amigo en Vallcanera Park, un saludo para ti y tu familia que tengas mucha suerte.