miércoles, 1 de febrero de 2012

PP 2.0: Donde dije digo, digo diego


Si era necessari, per què no ho varen dir a la campanya electoral?
Per a qui esperaven una altra cosa.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Vaig escoltar per ràdio el Ple Municipal dels pressupostos i em va xocar que, una vegada més, fos Iniciativa qui salvés el cul als convergents, aprovant un pressupost del tot insolidari amb els més necessitats.
No esteu perdent la carta de navegar els d'Iniciativa de Caldes?

Calidoscopi Caldenc dijo...

Hola anònim, podries entrar una mica més en detall sobre els punts insolidaris dels nous pressupostos? Llavors podríem parlar sobre la carta de navegació.
Salut

Anónimo dijo...

Després la del PP acusa a CiU d'apujar els impostos quan ha sigut el PP qui els puja des del govern central. Aquest video demostra qui és el número 1 enganyant la gent.

Laia Martí Hernández dijo...

De todas formas nadie ha contestado la pregunta del primer anónimo. Cuando menos és de muy mala educacion contestar con otra pregunta. No és el sr. Victoriano el político que debe responder ?
No será que no tiene respuesta para una actuación tan dudosa como és el apoyo constante a CiU ?
Que oculta el señor Victoriano?

Calidoscopi Caldenc dijo...

Hola Laia,
esperàvem publicar una entrada al blog amb l'opinió del BIM ampliada referent a aquest tema. A part d'això, qui s'oculta al darrera d'un anònim potser no obtingui resposta, en alguns casos sabem d'on provenen. Tot i així, si segueixes el blog des d'uns mesos enrere veuràs que tothom (menys algunes opinions que no ens toca respondre) ha obtingut una resposta quan una entrada del blog no ha satisfet el motiu del comentari.
Respecte aquest últim vot, si el temps ens demostra que l'equip de govern es mereix un vot en contra el tindrà.