miércoles, 10 de octubre de 2012

La nostra opinió al BIM d'octubre



Possiblement la tardor sigui més calenta que el passat estiu a Caldes.

L’Assemblea de Joves de Caldes, després d’haver sigut declarada d’interès municipal, ha hagut de suspendre el VariArt per la falta de previsió econòmica municipal.

L’AMPA de la Llar d’Infants reacciona davant la desproporcionada pujada de les taxes i el co-pagament d’1€ a qui deixi els fills a dinar i 1€ si els recullen més tard de les 17:00h. Alguns pares ja han renunciat a la preinscripció per problemes econòmics.

L’AMPA de La Benaula veu com la prepotència del Consell Comarcal i dels responsables d’ensenyament, arrasa amb les seves pacífiques intencions de decidir qui s’encarrega del dinar dels seus fills.

A l’aula de música, mentre que encara s’estan tractant problemes d’aules i pressupostos, altres reclamem que es creï la comissió aprovada al ple per col·laborar en la resolució del problema.

Els veïns afectats pel mosquit tigre, reclamen que s’apliqui l’ordenança aprovada, especialment quan alguns veïns no permeten l’accés a les seves propietats al Servei de Control per localitzar possibles focus.

A l’equip de govern li creixen els nans, serà que no tot ho fan tan bé.

No hay comentarios: