miércoles, 28 de enero de 2015

La nostra opinió -ampliada- al BIM 89 - Febrer 2015

S'ha celebrat el primer Ple del 2015, amb poc “contingut” tot i haver 12 punts. Nosaltres ens centrarem en primer lloc en el conveni del consorci d'Aigües Costa Brava, que a part de que puguem consumir aigua de major qualitat, segueix deixant al Touring comprant-la per tenir aigua NO POTABLE als seus pous.
D'altra banda es va aprovar una altra moció sobre pobresa energètica, que al nostre criteri ve a complementar, amb el tema d'aigua, la que vàrem presentar des d'ICV-EUiA al ple de novembre.
Finalment es va aprovar la moció sobre la lluita contra el jihadisme. Nosaltres vam votar a favor perquè estem en contra de qualsevol tipus de violència i terrorisme, i encara més quan entra en joc el fanatisme religiós. Hem de convenir que aquesta és una forma de terrorisme, però hi ha unes altres que d'una forma quotidiana i “legal” estan acabant amb les esperances de milers de famílies al nostre país. I no ens serveix que alguns es vagin a Paris a manifestar-se per reivindicar llibertats per al món, quan ells que governen els hi neguen als seus ciutadans aprovant en solitari lleis de “seguretat ciutadana”.


No hay comentarios: