miércoles, 24 de febrero de 2010

24-02-2010 El DPTOP obre la setena convocatòria de la Llei de barris

El DOGC publica avui la resolució del conseller de PTOP, Joaquim Nadal, d'obertura de la setena convocatòria d'ajuts de la Llei de barris.



Amb un pressupost total de 99 MEUR, que continua la nova etapa encetada en la convocatòria anterior

Es mantenen les tres línies d’ajuts: el Programa ordinari de barris; “Viles amb projectes”, per a municipis de menys de 10.000 habitants, i el contracte de barri, per a ciutats que ja han culminat el seu projecte.

La inversió total a través del Programa de barris arribarà als 1.350 MEUR, a uns 140 municipis amb projectes i a prop d’un milió de persones beneficiades


La setena convocatòria de la Llei de barris permetrà passar dels 117 a uns 140 projectes de rehabilitació integral, continuarà facilitant l’entrada de municipis petits i possibilitarà que barris que ja han acabat els seus projectes puguin seguir gaudint nivell especial d’inversió pública.


Els ajuntaments interessats en impulsar actuacions de regeneració integral podran presentar els seus projectes al PTOP fins el 15 d’abril d’enguany, i es preveu que el conseller resolgui la convocatòria abans de finals de juny. El Govern concedirà una subvenció total de 99 MEUR, que s’afegirà .......
 
Ver información completa: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=23281&idioma=0

No hay comentarios: