miércoles, 24 de febrero de 2010

24-02-2010 El Govern obre dues línies d'ajuts de la Llei de millora d'urbanitzacions per valor de 16 MEUR

El DOGC publica avui dues resolucions del conseller del DPTOP, Joaquim Nadal, per les quals s’obren dues línies d’ajuts que emanen de la Llei de millora d’urbanitzacions amb dèficits urbanístics, per un import total de fins a 16 MEUR:
 •La primera convocatòria consisteix en subvencions per tal de facilitar l’execució de les obres d’urbanització a aquells ajuntaments que ja tenen un Programa d’adequació redactat. En aquest cas, el pressupost total és de fins a 6 MEUR, i es vehicularà mitjançant INCASÒL. Es preveu resoldre-la a finals de juliol.


• La segona convocatòria de subvencions per a ajuntaments que volen redactar Programes d’adequació per a regularitzar la situació de les seves urbanitzacions i redactar els projectes per completar-ne les obres o proveir-les de serveis. Aquesta línia d’ajuts té un pressupost de 9,9 MEUR i es preveu resoldre-la a finals de juny.


•Un any després de l’aprovació de la Llei d’urbanitzacions, el Govern estarà impulsant actuacions en prop de 100 urbanitzacions amb dèficits urbanístics arreu de Catalunya.


Impuls a millores en un centenar d’urbanitzacions


La Llei de regularització i millora d’urbanitzacions amb dèficits urbanístics, aprovada el març de 2009, té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels veïns de les urbanitzacions construïdes entre 1956 i 1981, tot finalitzant les obres o establint els serveis urbans bàsics.......
Mas Información: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=23262&idioma=0

No hay comentarios: