lunes, 13 de junio de 2011

Investidura del nou Ajuntament.

Aquest passat dissabte s’ha constituït el nou equip de govern. Ha estat un acte sense sorpreses (bé, potser la intencionalitat de ser alcaldessa per part de la regidora del PP) i amb bones intencions i desitjos.

Com ja sabeu s’ha produït un canvi important de govern, tot i que sense majoria absoluta. Això farà possible un major consens a l’hora de prendre unes decisions que afecten a la totalitat del poble. No oblidem el que els caldencs ens demanen; que els representem, a tots.

Per aquest motiu el nostre grup ha votat favorablement la investidura del Sr. Salvador Balliu com nou alcalde. Volem manifestar el respecte que es mereix el grup de CiU com la llista més votada i felicitem i desitgem molta sort al nou alcalde. Esperem també que el nou equip de govern recordi que si volen representar a la majoria del poble hauran d’escoltar la resta de grups a l’oposició.

Respecte el nostre grup, sempre estarem oberts al diàleg i farem costat a les decisions que considerem adequades als interessos de Caldes de Malavella. Apostem per una oposició constructiva i respectuosa, però ferm davant les accions que vagin en contra del nostre programa.

Als nostres votants:
Des de l’agrupació d’ICV-EUiA us volem agrair la vostra confiança, per fer possible amb els vostres vots que puguem participar 4 anys més en la vida municipal. No descartarem pactes puntuals que resolguin problemes als caldencs, sempre sent fidels a les nostres conviccions progressistes i d’esquerres. En 4 anys us tornarem a demanar el vot, i ho volem fer mirant-vos als ulls.

Finalment és probable que us hagi arribat un rumor sobre discrepàncies internes al nostre grup. Volem manifestar que som un grup democràtic i les decisions internes es prenen democràticament. Mirarem SEMPRE de treballar per la nostra idea de poble, per les idees que vosaltres com a votants heu recolzat, pel bé comú i no personal.

Estem a la vostra disposició, per un Caldes més solidari i sostenible.

No hay comentarios: