domingo, 6 de diciembre de 2009

CALDES FM NO ARRIBA A CAN CARBONELL

En el ple del passat dia 28 de novembre, en precs i preguntes, entre altres al Regidor de PROMOCIO ECONÒMICA, TURISME.., li vaig preguntar: Que s'havien gastat els 5.000€ de despeses diverses en la Ràdio Municipal que figurava en la 4ª proposta de modificació de credit de 2009. Se'm contesto que s'havia posat un amplificador. Jo li vaig preguntar de nou que tenia coneixement en Can Carbonell no se sintonitzava Caldes FM, i que si aquesta despesa obeïa que aquesta Urbanització s'escoltés la ràdio de Caldes no tenia gens que objectar. Se'm contesto que la Ràdio de Caldes s'escoltava des de Fornells, jo vaig manifestar que la situació geogràfica de Can Carbonell no era la mateixa. 

A tenor de la informació rebuda i publicada a continuació

"........me gustaria que alguien me dijera si alguna vez en Can Carbonell podremos sintonizar bien la radio de Caldes, ya que cada mes intento escuchar el pleno y nada de nada. cuando consigo sintonizar al poco se va y me quedo a medias, he consultado con algunos vecinos y les ocurre lo mismo, en el ultimo pleno intente escuchar i solo pude oir alguna palabra que hacia referencia a la radio de Caldes pero me quede sin saber el final, en fin espero que alguna vez podamos sintonizarla correctamente y sin trabas..."
 
El Regidor no diu la veritat. Podríem acceptar, amb molta benevolència que no ha comprovat l'efectivitat dels diners públics gastat a aquest efecte determinat.
Solament cap revisar-lo i resoldre'l sense cost addicional

2 comentarios:

Antonia dijo...

una de las muchas personas de Can Carbonell que intenta escuchar el pleno pero no puede por que no llega bien la onda soy yo antonia

Antonia dijo...

la noticia a continuacio publicada es el que comunica l'Ajuntament en el bim de novembre 2009 pero el que es sert es que no porta l'any amb que es començara ja que avui 6 de novembre 2009 ancara no s'ha començat res de res
Antonia Morral / Can Carbonell
__________________________________
14/11/2009
MILLORA DE L’ENLLUMENAT CAN CARBONELL

S’ha adjudicat l’obra de millora d’enllumenat de la fase 2 de Can Carbonell a l’empresa Enllumenats Costa Brava, SL per un import de 44.569,78€. Les obres començaran a finals de novembre i tenen un termini d’execució de 30 dies.