viernes, 18 de noviembre de 2011

Està tot el peix venut? Decidim diumenge

De sobte degut a que arriben eleccions el PSOE comença a parlar del tsunami blau. Seria més just parlar del tsunami neoliberal CiU/PP/PSOE. Els socialistes obliden com s’han allunyat de la classe treballadora deixant-se imposar les polítiques neoliberals per part d’altres governs europeus. Però és que diumenge també trobarem una papereta de la Sr. Merkel?
Per part de CiU sota l’excusa de la mala situació econòmica s’han plantejat fer un mon millor segons els seus interessos. Creiem que s’equivoquen retallant partides de sanitat i educació, dos puntals vitals de la societat actual i de futur. Ja no s’amaguen, el Govern té la intenció de desmembrar l’Institut Català de la Salut en vint empreses diferents (notícia). Respecte la universitat catalana, en paraules del Director General d’Universitats, queda molt clar que les Retallades són l’excusa del govern per canviar el model d’universitats a Catalunya (video).


Deixem pel final el tsunami blau, aquests llops que se’ns presenten disfressats com bondadoses ovelles. No sabem si a Cospedal se li ha escapat que hi hauran manifestacions quan Rajoy digui “lo que hay que hacer”. Per què no ho diu abans de les eleccions? I a sobre haurem de callar? Parlem diumenge.

2 comentarios:

Joan Nebot dijo...

Jo també penso que no hem de callar i donar exemple d'allò que prediquem. No trobo bé que el grup municipal d'Iniciativa -el sr. Vitoriano- no secundés la proposta de la PiC de renunciar a la paga de Nadal de l'Ajuntament. Hagués estat tot un detall per part d'aquest grup que s'autoanomena "progressista". I no valen excuses !!

Calidoscopi Caldenc dijo...

Joan, la proposta de la PIC no es va rebutjar, tan sols vàrem demanar un temps per estudiar-la ja que no ens semblava del tot encertada. Ha de saber que els diners cedits es pretenien destinar exclusivament a “…mantenir la plaça d’auxiliar administrativa de Serveis Socials”. El que ha succeït després és que la PIC no ha esperat a conèixer la nostra opinió i ha publicat la notícia als diaris gironins.
Dimecres passat, juntament amb ERC hem presentat la nostra proposta alternativa, creiem que més justa. A la proposta aporta més qui més ha cobrat durant aquest any 2011, i també es cedeix la quantitat fixa mensual destinada a grups polítics i regidors. També figura que aquestes quantitats es destinin a beques, classes extraescolars, formació, etc.
La nostra proposta també es troba estancada. Així que evidentment vostè és lliure de pensar i opinar sense contrastar informacions (les nostres propostes i opinions es troben a les actes que recull la secretària a cada reunió), però si el que ens recrimina és vetar una proposta solidària, cal que es pregunti per quin motiu la nostra proposta solidària també es troba sense sortida immediata.