miércoles, 2 de noviembre de 2011

La nostra opinió al BIM de novembre

Alguns pensen que no ens afecta el que passa a altres llocs del país, i és per això que a nivell local es justifica la inhibició.

Diuen que Caldes no ha sortit malparada en les retallades de sanitat, que “no ha perdut res a nivell local” però... i les reivindicacions que feien als seus programes els partits del govern? Què passa amb les urgències? No haurem perdut alguna cosa més valuosa encara? Potser ara que els administradors ens consideren “usuaris” quan acudim al CAP ja no necessitem metges que ens curin, necessitem l’atenció de gestors econòmics que optimitzin la despesa.

ICV-EUiA considera que l’exercici de la política és un exercici sa de democràcia, el problema resideix en qui a nivell personal o en grup fa un mal ús d’aquesta, fent-la servir per a l’enriquiment personal o actuant en contra dels interessos socials i econòmics de qui els han votat.

Nosaltres creiem apropiada la dita: qui s’equivoca d’amic, s’equivoca d’enemic. Esperem que el dia 20 els votants no s’equivoquin d’amics. Més a:

http://dempeusperlasalut.wordpress.com/

No hay comentarios: