jueves, 1 de julio de 2010

LA PLAÇA DEL CAP DE CALDES

Vuit dies abans al ple de març, se'ns proposa batejar la plaça del Nou Cap amb el nom dels Donants el dia de la Marató de Donació de Sang. Després de censurar la forma d'actuar – que coincideix exactament amb el procediment seguit en l’ultimo “bateig" - , vaig proposar que se sotmetés al criteri del Consell del Poble.

La opció de donar a la plaça el nom del Doctor Regàs, a estat una de les propostes efectuades al Consell per algú que recordava les calamitats que el "Sr. Regàs" -com se li coneixia popularment- tub que passar per poder exercir la seva professió durant els anys 1930-1950 aproximadament -com tants d'altres-. Que no dubtava d'agafar la seva vella "tartana" per exercir la seva professió a domicili de forma personalitzada.

No dubto que hi haurà ocasions amb arguments de major pes que justifiquin decisions contràries a la manifestada des de la majoria del Consell -aquest no es el cas-. En aquest joc democràtic tan sol no ha guanyar la proposta de l’equip de govern per un vot, i es injust aplicar la llei del que mana: ...sempre te raó

No hay comentarios: