miércoles, 29 de diciembre de 2010

LA NOSTRA OPINIO - BIM GENER 2011

Caldencs, esperem que el proper 2011 ens sigui millor que el nefas que ara s’acava. Des d’EUiA-ICV volem fer una reflexió en veu alta, transmetent a nous governants a Catalunya i als antics de Madrid -que només ajuden els bancs-, per demanar-los:
Parlant de situacions tangibles i sense demagògia, que mirin sota la catifa, i observaran la realitat d'una bona part de la societat que viu precàriament amb gent parada, joves amb futur incert, nens que creixeran d'acord amb el subdesenvolupament en què viuen, famílies que han perdut l'habitatge, pensions mínimes i congelades.... Així podran comprovar que llur situació no es la mateixa que la seva.
Demanar-los que es "s'esforcin" de veritat per tornar-nos el precari estat del benestar que teníem -que hem perdut per la seva nefasta i ambiciosa gestió-, i que era millor que el que tenim.
Per últim, ¿Per què ICV-EUiA ha votat negativament els pressupostos per al 2011?. Per què considerem, entre d’altres motius, que no estan els temps per  augmentar el nostre deute públic municipal amb el banc, en 1.726.336,56€.    Es el nostre punt de vista, és clar.

No hay comentarios: