martes, 30 de noviembre de 2010

FA MESOS S'HA AMPLIAT EL FORMAT DEL BIM DE FORMA UNILATERAL,....

... i des d'aquest moment ICV-EUiA ha demanat a l'equip de govern que s'ampliés proporcionalment l'espai destinat a les manifestacions dels grups de l'oposició.

Hi han moltes formes d'exercir la censura, des de l'equip de govern de Caldes s'exerceix no amplian els espais demanat en el BIM.

AQUESTA HAURIA ESTAT L'APORTACIÓ QUE DES D'ICV-EUIA HAGUÉSSIM PUBLICAT DE TENIR MES ESPAI:


L’equip de Govern de l’Ajuntament torna,  i van 5, a modificat l'ampliació del credit sobrant en les actuacións del cementiri(11.800€) i de l’enllumenat de Can Carbonell(25.050€) per aplicar-lo a la MILLORA ENLLUMENT PUBLIC FASE III(18.000€) i al MOBILIARI DELS VESTIDORS DEL PAVELLO (16.700€) entre altres.

I es que inclús en les prioritats d’aplicació dels recursos cal cercar criteris d’equitat. Posem uns exemples. El novembre de 2009, la PIC va proposar un projecte per ordenar el trànsit a Aigues Bones-Can Bernardí, trànsit encara mes descontrolat des de la posada en marxa del camp de Futbol. El projecte segueix al calaix, i davant de la nostra pregunta per aquest tema la contestació de l’equip de Govern fou que NO HI HAVIA DINERS PER PORTAR-LO A EFECTE.

Item més: Fa uns dies que s’han pintat les senyalitzacions de bandes horitzontals al nucli de Caldes. I quan per la nostra part preguntaven si s’estendria a d’altres llocs urbans de responsabilitat municipal amb senyalització, en molts pitjors condicions la resposta fou idèntica a l’anterior: NO HI HAN DINERS.


La il•luminació pública de la 1ª fase de Can Carbonell falla sistemàticament des de fa meses, y encara segueix fallant ¿perquè el sobrant econòmic de la 2ª fase no s’aplica per resoldre lo de la 1ª?

¿Perquè el sobrant de l’obra del camí d’Aigües Bones per el cementeri no se utilitza per garantir la seguretat dels vianants que transiten per el camí?

EUiA-ICV insisteix en el que deien mes amunt. I amb independència de que part de l’aplicació de l’excedent esdevé d’un projecte d’una de les urbanitzacions exteriors del nostre municipi, la qüestió troncal es que s’han d’avaluar prioritats i necessitats, racional i equitativament. I no es poden excloure sistemàticament, per part de l’equip de Govern del PIC, les exigències dels ciutadans caldencs, que viuen en la perifèria de la vila, que queden així discriminats, ja que al final, tal sembla que nomes se’ls té en compte, tant sols verbalment, per demanar-los el vot en les eleccions municipals.

No hay comentarios: