domingo, 29 de noviembre de 2009

LLOC D'APARCAMENT EN AIGUES BONES-CAN BERNARDI

Aquesta és la proposta presentada per l'equip de govern respecte als llocs on es podrà aparcar en la Urbanització Aigues Bones

Als carrers assenyalades amb COLOR TARONJA: Roureda de Can Roig, Mas Bernardi, Anoia, Pla de l'Estany, Ribera d'Ebre i Segarra, l'estacionament serà alternatiu per quinzenes.

Als Carrers assenyalades amb COLOR VERD: es podrà aparcar permanentment al costat de la zona denominada "Escolar", als Carrers Barcelonés i Benaula (tram assenyalat) es podrà aparcar al costat de la zona de pagues i finalment, al carrer Segrià es podrà aparcar al costat de la zona verda.

EN LA RESTA DELS CARRERS D'ACORD AMB EL PLÀNOL-PROPOSTA DE L'AJUNTAMENT.... NO ES PODRÀ APARCAR...

Per la nostra part creiem que existeixen alternatives sobre l’aparcament als carrers que no es podrà aparcar, per exemple: S'establís igualment un sistema alteratiu d'aparcament quinzenal a tots els carrers no assenyalats i que aquets passessin a ser direccions úniques.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Nosotros vivimos en una calle de las que no se podrían aparcar; nos parece una locura el plantemiento que el Ayuntamiento ha hecho.
Estamo de acuerdo con la alternancia de aparcamiento en dichas calles y que pasen a ser dirección única.

FDO. MARTA Y JAVI

Anónimo dijo...

Estem d'acord amb l'alternativa que es dóna, pel que fa als carrers que no estan marcats en el planol i que no es podrà aparcar.

DOLORS I PACO.

Anónimo dijo...

Nosaltres tambe creiem qu'es una bogueria no pugue aparcar als carrers que no estan asenyalats. Els dies alternatives ens sembla molt millor. Joaquim i Carme.

Anónimo dijo...

MI CALLE TAMBIEN ES DE LAS QUE NO SE PODRIA APARCAR, PONER UNA DIRECCION UNICA Y APARCAMIENTOS ALTERNATIVOS POR QUINCENAS ESTARA BIEN PORQUE SI NO QUE HACEMOS TENDIRA QUE APARCAR EN LA MASIA

ANTONIO Y GEMMA

lógica aplastante dijo...

Si la idea salió del ayto son unas lumbreras. La lógica es que si las calles son estrechas se hagan de sentido único y se aparque en un solo lado, alternativamente para no fastidiar. Espero que tengan un poco de seny.
Ha pensado el ayto. en quien no tiene plaza de garage o tiene para un solo coche cuando lo normal es que hayan 2 coches por casa?